Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε φιλανθρωπικό τηλεοπτικό Show εμφανίστηκε ο Kelleher (vid)

Σε φιλανθρωπικό τηλεοπτικό Show εμφανίστηκε ο Kelleher (vid)

Στο φιλανθρωπικό τηλεοπτικό Late Late Toy Show εμφανίστηκε ο Caoimhin Kelleher, με σκοπό την στήριξη συλλογής εσόδων για τις ανάγκες ευπαθών ομάδων.

Ο Caoimhin Kelleher από το Cork, έχει γίνει ήρωας για πολλούς οπαδούς της Liverpool χάρη σε μερικές εκπληκτικές εμφανίσεις και αποκρούσεις από τότε που εντάχθηκε στην ομάδα της Premier League.

Αλλά και μόνο η παρουσία του ήταν αρκετή για να ενθουσιάσει τον νεαρό ποδοσφαιρόφιλο Cealan Green, στο Late Late Toy Show το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Caoimhin πήρε τη θέση του, ενώ ο νεαρός φίλος των Reds, έκανε σουτ προς το τέρμα με δεμένα τα μάτια και δεν έχετε ξαναδεί καλύτερη αντίδραση από τη χαρά του όταν είδε τον ποδοσφαιρικό του ήρωα.

Φυσικά, αυτή είναι η εκπομπή που κάνει τα όνειρα πραγματικότητα, οπότε υπήρχαν ακόμη περισσότερες εκπλήξεις. Ο Caoimhin χάρισε στον Caelan μία εμφάνιση τερματοφύλακα υπογεγραμμένο από όλη την ομάδα της Liverpool και ένα ταξίδι στο Anfield με την οικογένειά του. Ο Caelan το λάτρεψε – όλοι το λατρέψαμε!

Τώρα αναρωτιόμαστε – μήπως αυτό σημαίνει ότι ολόκληρη η ποδοσφαιρική ομάδα και η διοίκηση της Liverpool έχουν μυηθεί στο θαύμα που είναι το Late Late Toy Show; Οι τηλεθεατές του Late Late Toy Show έχουν δωρίσει μέχρι στιγμής 3,1 εκατομμύρια ευρώ για τη φετινή φιλανθρωπική κίνηση.

Σε φιλανθρωπικό τηλεοπτικό Show εμφανίστηκε ο Kelleher (vid)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com